torsdag 1 maj 2014

mötesplater

Hej!

Här kommer mitt inlägg om mötesplatser, jag hoppas att det fungerar, men min tanke då jag spelade in var att det var mycket enklare än vad jag hade trott =) Reflektioner över inläst litteratur kommer i ett separat inlägg under morgondagen!

Ha det bra
/ C


2 kommentarer:

  1. Hej,

    Tack för en trevlig titt.
    Jag tycker att du lyckats med uppgiften bra. Enligt mig har du givit en bra grundanalys kring vad som kan göras på Youtube som mötesplats. Jag uppskattar att du drar paralleller till dig själv och ditt egna yrke som musiklärare, speciellt med kopplingen om självläran som kan ske via Youtube. 
Jag har faktiskt själv lärt mig spela gitarr via lektioner från Youtube vilket är både är mycket smidigt då man kan lära sig i lugn och ro samt i sin egna takt vilket jag anser är en viktig pedagogisk aspekt i lärandet som bör influeras in mer i skolverksamheten.

    När du berättade ”Om Youtube” lärde jag mig något nytt då jag inte tänkt över den delen av sidan eller överhuvudtaget ens sett den. Bra!

    Jag tycker du kanske borde gått in mer djupare på de negativa / positiva aspekterna med ett aktivt användande av mötesplatsen. Bortsett från det så tycker jag som sagt att du har lycktas väldigt bra.

    // Pontus

    SvaraRadera
  2. Hej Cecilia!
    Det var inte så många i min grupp som gjort uppgiften heller, så jag gör som du och slänger in en kommentar här!
    Roligt att se en till person som valde YouTube. Det finns verkligen mycket att säga om sidan och jag tycker du fick med mycket bra saker. Exempelvis att du visade kommentarsfälten och "about"-sidan som jag inte hann.
    Jag håller verkligen med dig i de positiva sakerna du säger, att möjligheterna för att lära sig nya saker är mycket stora. Du förklarar YouTube väldigt pedagogisk (man märker att du är lärare!) och jag är inte förvirrad eller känner att det går för fort någon gång under videon. Jättebra utfört!

    Sara

    SvaraRadera